JaRocka

Våra tjänster

Vi har ett brett utbud av tjänster för dig som fotograf och din fotograferingBildförsäljning

Vi har ett komplett system som hjälper dig som fotograf att administrera hela din fotografering från fototillfället, försäljning online till pengar på kontot.

Vår kostnadsfria lösning innehåller allt för att öka din försäljning samt erbjuda dina kunder det modernaste beställningssystemet online.

Fotografering

Boka en modern, snygg och smidig fotografering genom någon av våra certifierade fotografer.

Våra proffesionella certifierade fotografer finns runtom i hela Sverige.

Ta en personlig kontakt med den lokala fotografen i er närhet.

Idrottsfoto

I samarbete med Svenskalag.se erbjuder vi gratis fotografering genom våra proffesionella certifierade fotografer till alla deras idrottsföreningar.

Mer information och bokning finns hos Svenskalag.

Tidning/Dagspress

Varje dag publiceras +2,000,000 bilder i dagspress och i respektive medie online.

Vi hjälper våra partners att sälja dessa bilder online.

Vår lösning är komplett från publicering, till köp, print och leverans.

Vad våra kunder säger om oss

Vi samarbetar med både enskilda fotografer och stora företag


"Samarbetet med JaRocka har gett vår tjänst ett enormt lyft med professionell fotografering åt våra idrottsföreningar. Proffsigt skött, sköna killar och på deras kontor finns flipperspel... det kan inte bli bättre."

Robert Larsén / Grundare Svenskalag.se"JaRocka är anledningen till att jag började med skolfoto i egen regi. Det hade aldrig funkat för mig att hantera en så stor mängd bilder och kunder på egen hand. Dessutom är det tacksamt och roligt att jobba med ett koncept som både skolorna/förskolorna och föräldrarna gillar."

Carina Heed / Fotograf"Jag jobbar med många privatpersoner och JaRocka är en fantastisk tjänst/lösning för detta. Sparar otroligt mycket tid och ger mig en ekonomisk trygghet."

Emil Hamlin / Fotograf
"Tack vare JaRockas existens vågade jag ta steget att starta förskole- och skolfoto i egen regi. Jag slipper att printa, packa bilder, sköta kundtjänst och fakturering. Nu får jag mycket större kapacitet och har JaRocka som backar upp och ser till att allt flyter på bakom kulisserna. Dessutom är folket på JaRocka genomtrevliga människor som generöst bjuder på sin kompetens! Kanon helt enkelt!"

Filip Leo / Fotograf